RMV:168 të infektuar, 3 viktima dhe 70 të shëruar nga Covid-19 në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit janë realizuar 1470 testime dhe janë regjistruar 168 raste të reja të covid-19.

– Shkupi 83
– Kumanovë 8
– Dibër 2
– Shtipi 6
– Prilep 3
– Tetovë 26
– Struga 5
– Manastir 2
– Ohri 8
– Gostivar 8
– Kriva Palanka 1
– Krusheva 1
– Koçani 1
– Probishtip 2
– Маkedonski Brod 1
– Sveti Nikole 4
– Kërçovë 6
– Resnjë 1

3 persona ndëruan jetë, dy pacientë nga Shkupi dhe një nga Gostivari.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 70 persona të shëruar.

– Shkup 48
– Tetovë 18
– Veles 1
– Gostivar 1
– Koçan 1
– Resnjë 1

Deri më tani, gjithsejt janë kryer 72.690 teste në vend,numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara që nga fillimi i epidemisë është 7572, numri i pacientëve që shërohen është 3624, numri i vdekjeve është 362, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3586.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share