Gostivar:58 persona dënohen për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 58 personave janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Gjatë kësaj periudhe nga inspektorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgaditur vendime për izolim për 7 persona, kurse janë kontrolluar 129 persona me vendime të tilla.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share