Kosovë:178 raste dhe 12 viktima brenda 24 orëve të fundit

Ka nisur takimi i kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti me drejtuesit e institucioneve shëndetësore.

Të pranishëm janë drejtori i IKShPK-së Naser Ramadani, Basri Sejdiu drejtori i ShSKUK-së, mikrobiologu Lul Raka dhe përfaqësues të tjerë.

178 raste brenda 24 orëve me coronavirus dhe 12 vdekje janë alarmuese për Kosovën pasi pandemia po eskalon.

Poashtu ka dyshime se në Klinikën Infektive ka probleme në sistemin e oksigjenit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share