Në Gostivar arestohet 41 vjeçarja për prishje të rendit dhe qetësisë publike

Dje (29-qershor) rreth orës 11 e 50 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Njësia për Punë të Brendshme Gostivar, në rrugën ,,Major Çede Filipovski” në Gostivar, ku pa maskë mbrojtëse në fytyrë ka qenë duke pritur rradhë përpara bankës, ka qenë e arestuar 41-vjeçarja M.Zh. nga Gostivari, për arsye se e ka prishur qetësinë dhe rendin publik dhe i ka përbuzur dhe fyer pjestarët e policisë.

Ndaj saj është përgaditur parashtresë adekuate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share