MPB:361 persona pa maska mbrojtëse, MPB-ja me apel për respektim të rekomandimeve

Gjatë 24 orëve të kaluara në gjithë territorin e vendit lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 361 shkelje. Ministria për Punë të Brendshme apelon deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet të miratuara nga Qeveria me qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share