Spoti reklamues i LSDM- së është aluzion kërcënimi për shqiptarët

Spoti reklamues i LSDM- së është aluzion kërcënimi për shqiptarët. Kjo sekuencë filmike në skrinshop,dhe disa të tjera nga aksionet policore, është marrë nga filmimi i MPB nga ngjarjet e Kumanovës, që njëherësh mund të asociojë në ngjarjet e represionit policor të viteve 90 në Bit-pazar, në Ladorishtë, në Reçicë të Vogël, në Gostivar e gjithandej ku i kurdisnin inkursionet policore për të shkelë vullnetin politik shqiptar për dinjitet të barabartë..!
“Hyrjen” (inkursionin policor) në Kumanovë, kështu si lë të kuptohet aluzioni, Zaevi sikur e ilustron si provë për hyrje në NATO..!Nijazi Muhamedi

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share