RMV:176 të infektuar,80 të shëruar dhe 9 viktima nga Covid-19

Në 24 orët e fundit janë realizuar 870 teste, dhe 176 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 61
-Kumanovë 8
-Dibër 1
-Shtip 14
-Prilep 5
-Tetovë 22
-Strugë 19
-Veles 5
-Manastir 3
-Ohër 14
-Gostivar 7
-Strumic 1
-Koçan 2
-Probishtip 1
-Demir Hisar 1
-Pehçevë 1
-Kërçovë 6
-Resnjë 5

Nëntë persona ndëruan jetë, 7 pacientë nga Shkupi, një nga Tetova dhe një pacient nga Struga.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 80 pacientë të rikuperuar nga:

-Shkupi 5
-Kumanova 1
-Shtipi 18
-Tetova 30
-Manastiri 2
-Gostivari 8
-Gjevgjelia 1
-Strumica 1
-Koçani 8
-Berova 1
-Valandova 2
-Kërçova 1
-Resnja 2

Deri më tani, janë kryer gjithsej 58,765 teste në vend.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 6080, numri i pacientëve që shërohen është 2315, numri i viktimave është 286, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3479.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share