Në Gostivar dënohen 19 banorë për mosmbajtjen e maskave

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 19 personave janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Në këtë periudhë në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit në bashkveprim me Inspektoratin Shtetrorë të Tregut, nuk janë kryer kontrolle nëpër objekte hotelerike, lidhur me shkelje të protokollit për punë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share