48 banorë të Gostivarit gjobiten për mosmbajtje të maskës

Gjat 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit të punëve të brendshme Tetovë nga Inspektorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgaditur vendime për izolim për 5 persona nga Gostivari, kurse janë kontrolluar gjithsej 297 persona me vendime të këtilla. Gjatë kësaj periudhe dekleratë për vet- izolim kanë nënshkruar gjithsej 7 persona kurse janë kontrolluar 93 persona me vendime të nënshkruara për vetizolim.

Për mos mabajtje të maskës mbrojtëse për 48 persona janë përgaditur fletpagesa për kundërvajtje, sipas nenit 6 nga dekreti i posaçëm i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe nuk janë  kryer aksione kontrolluese, në bashkëveprim dhe koordinim me Inspektoratin shtetëror të tregut.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share