“Lear” dhuron 5000 maska mbrojtëse në komunën e Gostivarit

Kompania “Lear” gjatë ditës së sotme, ka dhuruar 5000 maska mbrojtëse në komunën e Gostivarit. donacionin e ka pranuar Kryetari I Komunës së Gostivarit, Arban Taravari.
“Sot pranuam donacion nga kompania “LEAR”, bëhet fjalë për pesë mijë (5,000) maska mbrojtëse kundër përhapjës së Koronavirusit!

Maskat do të ju shpërndahen qytetarëve, shkollave, çerdheve, punonjësve në administratën Komunale dhe punëtorëve në ndërmarrjet publike! Shprehim faleminderim të veçantë kompanisë “LEAR” theksoi Kryetari i Komunës Taravari.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share