5 Gostivaras nuk respektojnë orën policore

Për mosrespektim të orës policore gjatë 24 orëve të kaluara janë privuar nga liria 5 persona nga Gostivari, konfirmuan nga MPB-ja.

Poashtu nga kjo Ministri u tha se persona në izolim me vendim të IShS nuk ka kurse ka qenë i kontrolluar një banor nga Gostivari qe është në veteizolim .Persona në vetë izolim nuk ka dhe në të ardhmen,nuk do të praktikohet kjo masë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share