SHBA shënon mbi 25 mijë raste të reja me COVID-19

SHBA vazhdon të regjistrojë shifra të mëdha të rasteve të reja me COVID-19. Të paktën 25.294 raste të reja të koronavirusit dhe 1,263 vdekje të lidhura u raportuan në Shtetet e Bashkuara të enjten, sipas Universitetit Johns Hopkins, raporton Cnn.

Tani Shtetet e Bashkuara kanë regjistruar të paktën 1,577,147 infeksione me Covid-19 dhe 94,702 vdekje të lidhura me virusin.
Totali përfshin raste nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA, si dhe raste të riatdhesuara.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share