HBO: Serial i ri nga bota e Game of Thrones

Kompania e famshme filmike HBO, ka nënshkruar kontratë me 4 skenaristë të famshëm.

Skenaristë të cilët janë duke shikuar mundësitë e startimit të jnë Seriali të ri nga bota e ‘Game of Thrones’, apo e Lojës së Froneve.

Skenaristët janë Maks Borestajn (Kong: Skull Island), Jeyn Goldman (Kingsman). Nrian Halgeland (LA Confidental) dhe Karli Vrej (Mad Men, The Leftovers), shkruan Gazeta Metro.

Ata kanë deklaruar se janë duke punuar formate të tjera nga Vesteros, që të mund të vazhdohet me prodhime që i ngjajnë ‘Game of Thrones’ që është një nga serialet më të shikuara ndonjëherë në histori të filmave serik.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share