As sot Qeveria nuk do të vendosë për orën policore për Bajram

Qeveria e Maqedonisë së Veriut as sot nuk do të diskutojë dhe të vendosë për propozimin e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse që të ketë orë të zgjatur policore gjatë fundjavës, mëson TV21 nga burime qeveritare. Mbledhja me shumë gjasa do të mbahet nesër. Ora policore, ashtu si është propozuar nga Komisioni, mund të përfshijë edhe dy ditët e para të festës së Fitër Bajramit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share