40 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni dhe një viktimë

Ministria e Shëndetësisë ka informuar se 11 pacientë janë shëruar nga koroanvirusi. Në bazë të qyteteve 2 në Shkup, 1 në Shtip, 4 në Prilep, 2 në Veles dhe 2 në Koçani.
Në 24 orët e fundit janë realizuar 549 testime 209 prej tyre nga skriningu ndërsa pozitiv me koronavirus kanë rezultuar 40 raste prej të cilëve 1 rast nga skriningu. Në bazë të qyteteteve, 26 raste janë regjistruar në Shkup, 1 në Kumanovë, 1 në Prilep, 10 në Tetovë,1 në Veles, 1 në Manastir.
Brenda 24 orëve të fundit betejën me Kovid-19 e ka humbur një pacient nga Prilepi.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara me Kovid-19 në vendin tonë, që nga fillimi i epidemisë është 1.898 prej të cilëve 1.378 janë shëruar.
Numri rasteve që kanë përfunduar me fatalitet është 111 kurse aktualisht aktiv janë 409 raste.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share