Në Gostivar vetëm 1 person ndodhet në izolim

Pjestarët e policisë sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë,gjatë kësaj periudhe në Gostivar, nuk kanë evidentuar persona të rinj të cilët janë në izolim, me vendime nga Inspektorati shtetrorë sanitar dhe shëndetsorë dhe është kontrolluar vetëm një person në izolim,dhe gjithashtu është kryer kontroll ndaj 71personave në vet-izolim.

Gjithashtu, prej kur ka hyrë në fuqi vendimi i qeverisë për mbajtje të detyrueshme të maskave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së Kovid-19, ndaj 295 personave janë ndërmarrë masa, për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share