SHBA: Mbi 90,000 viktima dhe 1,5 milionë të infektuar

Në SHBA vijon të rritet bilanci Covid-19.

Nisur nga çfarë pasqyron Wordlometers, numri i viktimave deri më tani ka shkuar në 90,978.

Ndërkohë, numri i personave të infektuar ka arritur në 1,527,664- çka përbën 30% të rasteve të regjistruara në botë.

Presidenti amerikan, Donald Trump deklaroi ditë më parë se SHBA do rihapet me ose pa vaksinë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share