Në Spitalin e Gostivarit është sjellur pa shenja jete një 32-vjeçar

Dje në ora 22 e 50 minuta, mjeku nga Qendra urgjente e Spitalit të Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se në spital është sjellur pa shenja jete, 32-vjeçari M.M. nga Gostivari.
Inspektimin e ka kryer Prokurorit publik dhe pjestarë të policisë, ku me urdhër të Prokurorit publik ndaj trupit të pa jetë do të kryhet autopsi.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share