Në Itali, 482 viktima brenda një dite nga COVID-19

Të shtunën, numri i të vdekurve nga COVID-19 në Itali u rrit me 482, ndërsa një ditë më parë kishte 575 vdekje dhe numri i të infektuarve ra pak, nga 3493 që kishte dje, sot ishin 3491 të infektuar.

Të dhënat për vdekjet dhe të infektuarit konfirmojnë gjendjen përgjithësisht të qëndrueshme të 12 ditëve të fundit.

Këta numra janë dukshëm më të ulët sesa ata nga majat e kurbës së infektuar dhe të vdekur të arritur në fund të marsit, por rënia nuk ka vazhduar siç shpresohet në Italinë e karantinuar për gati gjashtë javë.

Gjithsej 175.925 raste janë raportuar në Itali se janë të infektuar dhe 23.227 kanë vdekur.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share