Më tepër se 33 mijë infeksione të reja me koronavirus në SHBA

Të paktën 671.425 raste të koronavirusit janë regjistruar në Shtetet e Bashkuara, përfshirë 33.2266 vdekje, sipas raportit të çështjeve të Universitetit Johns Hopkins, raporton CNN.

Të enjten, Johns Hopkins raportoi 33.040 raste të reja dhe 2,424 vdekje.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA, si dhe të gjitha rastet e riatdhesuara.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share