Në Turqi konfirmohen dhe 97 viktima

4 mijë e 789 raste rezultuan pozitiv në 24 orët e funditne Turqi. Ministria e Shëndetësisë në Turqi ka njoftuar se në 24 orët e fundit nga koronavirusi  97 qytetarë të tjerë kanë humbur jetën, kështu duke e çuar numrin total të vdekjeve në 1 mijë e 198.

Njoftohet se gjatë kësaj kohe janë kryer 35 mijë e 720 teste, prej të cilave 4 mijë e 789 raste rezultuan pozitiv në testet e virusit. Sipas ministrisë, një total prej 3 mijë e 446 pacientësh, nga të cilët 481 në 24 orët e fundit, janë shëruar dhe janë larguar nga spitalet që nga fillimi i pandemisë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share