29 raste të reja të infektuar me koronavirus në Maqedoni

Në Klinikën Infektive në Shkup, kanë ndërruar jetë 4 pacientë të infektuar nga koronavirusi i ri.: një pacient nga Kumanova (52 vjeç), një pacient nga Labunista-Struga (65 vjeç), një pacient nga çelopeku – Tetovë (62 vjeç) dhe një pacient nga Shtipi (81 vjeç),si dhe një tjetër pacient nga Kumanova 53 vjeç i cili ka ndëruar jetë në shtëpi.
Në 24 orët e kaluara janë raportuar 29 raste të reja të koronavirusit. Sipas qyteteve: Shkupi – 15, Kumanova – 7, Prilep – 1, Struga 3 dhe Kocani – 3.
Me këtë, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë është 599 persona.
Sipas vendbanimeve, deri tani me Covid -19 janë regjistruar të infektuar në:Shkup – 254Kumanovë – 128Dibër – 49Shtip 20Prilep -34Tetovë – 29Strugë – 28Velesi – 10Manastir –6Ohër –3Kavadarci – 2Gostivar – 4Gjevgjeli – 4Strumica – 2Kriva Palanka – 3Radovish -4Krushevo – 2Kocani – 17.
Në 24 orët e kaluara janë kryer 386 teste.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share