MPB: 164 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 122 janë shoqëruar në polici

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 264 personave u është dhënë vendimi për izolimi, ndërsa 24 persona kanë nënshkruar deklaratën për vetizolimit.

Policia ka kontrolluar qytetarët në izolimi dhe vetizolimi dhe është vërtetuar se një person nuk ka respektuar masën e vetizolimit. Sa i përket ndalesës për lëvizje, gjatë 24 orëve të fundit 164 persona në të gjithë vendin nuk e kanë respektuar atë. Prej tyre 122 persona janë shoqëruar në polici, ndërsa për pjesën tjetër janë marrë të dhënat dhe do të denoncohen penalisht, njoftojnë nga MPB-ja.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share