“Nuk ka futboll në prill dhe maj”, UEFA vendos: Kampionatet rinisin në qershor, luhet edhe në verë

UEFA ka zhvilluar sot një video konferencë me sekretarët e përgjithshëm të 55 shteteve anëtare. Në këtë konferencë është analizuar situata e krijuar nga Covid 19, e cila ka prekur edhe futbollin duke e paralizuar thuajse në gjithë botën.

Pas konsulencës me 55 sekretarët e përgjithshëm janë marrë disa vendimet që vijojnë si më poshtë:

1- Anulohen gjitha miqësoret e planifikuar në fillim të qershorit.
2- Në prill dhe maj nuk ka futboll.
3- Parashikohen që kampionatet të nisin në qershor.
4- Prioritet do të jetë vijimi i kampionateve përtej muajve të verës.

Pra, siç shihet futbolli i luajtur do të mund të nisë vetëm pas 2 muajsh.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share