Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë nga ora 16:00 deri në 05:00

Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ditën e shtunë dhe të diel.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share