Rritet numri i të infektuarve nga korona virusi RMV

Rritet numri i të infektuarve nga korona virusi në Maqedoninë e Veriut. Në 24 orët e kaluara janë regjistruar 24 raste të reja. duke e çuar numrin e të infektuarve në 201.

Sipas vendbanimeve: Shkup 15, Kumanovë 4,  Dibër 2, Ohër 1, Shtip 1 dhe Tetovë një rast.

Deri tani, në Shkup gjithsej janë 123 pacientë të infektuar, Dibër 43, Kumanovë 15, Shtip 8, Veles 3, Ohër 2, Kavadar 2, Prilep 2, Tetovë 1 dhe Gostivar 1.

Deri tani, jetë kanë ndërruar 3 pacientë dhe po aq të shëruar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share