Coronavirusi, 9.964 qytetarë në vetizolim në Maqedoni

Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona.

Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të mosrespektimit të orës policore dhe atë nga personat deri 18 vjet, 6 raste nga personat mbi 67 vjet.

Sot u regjistruan edhe 29 raste të reja me coronaviursu, me çka numri i përgjithshëm ka arritur në 177 persona.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share