MASH dërgon informata tek shkollat shqipe vetëm në gjuhën maqedonase

Ministria e Arsimit dhe Shkencës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, sipas burimeve të news33.tv është duke dërguar informata rreth gjendjes vetëm në gjuhën maqedonase, njofton news33.tv

Sipas dokumentacioneve që kanë arritur nëpër shkolla, dokumentet e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, janë vetëm në gjuhën maqedonase, të cilët tregojnë udhëzime për mësimin gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme të COVID19.  Më poshtë i keni dokumentacion të dërguara në shkollat në vend

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share