Tërmet i fuqishëm në Kroaci

Lëkundjet sizmike që tronditën sot kryeqytetin e Kroacisë kanë shkaktuar shqetësim të shtuar te njerëzit të cilët dolën të frikësuar në rrugë ndërkohë që ruhen nga koronavirusi.

Tërmeti i parë sipas EMSC u regjistrua në orën 06.24 dhe ishte 5.3 ballë shkalla Rihter me intensitetin makrosizmik 5 ballë Merkali.

Tërmeti kishte thellësi 10 km dhe u lokalizua 7 km në veriperëndim të Zagrebit. USGS njoftoi se e regjistroi tërmetin me fuqi 6 ballë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share