E gjithë Shqipëria në karantinë

Gongu i rënë pas orës 13:00 për shtetrrethim i gjeti rrugët e zbrazura në të gjithë vendin. Në të gjitha qytetet mbretëroi qetësia.

Ndërsa të vetmet mjete në rrugë ishin ato të policisë, ushtrisë, medias dhe shërbimeve shtetërore.

Për një javë rresht Shqipëria do të mbyllet nga ora 13:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit. Ushtria dhe policia do të jenë në rrugë dhe të gjithë ata që nuk do ta respektojnë këtë fashë orari do të konsiderohen ‘tradhtarë lufte” dhe do kenë penalitete të rënda.

Penalitete të rënda do të jenë edhe për ata që gjatë fashës së lejuar për të lëvizur do të injorojnë këshillat per distancin social dhe do te qendrojne grumbull. Ndaj tyre qeveria lejon policine te perdore dhe gaz lotsjelles apo uje per ti shperndarë./oranews

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share