Ndërpriten të gjitha aktivitetet sportive në Maqedoni

Komisioni për gara i Federatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut, ka marrë vendim që të ndërpritet kampionati vendor i Ligës së Parë dhe të Dytë, pastaj në atë të Tretë dhe si dhe kampionatet e kategorive të femrave dhe kampionatin në futsall.

Vendimi është marrë pas rekomandimeve të fundit nga Ministria e Shëndetësië për preventivë nga virusi COVID-19, që përfshinë tubime zyrtare dhe private publike, pa marrë parasysh numrin e pjesëmarrësve, koncerte, teatro, kinema salla sportive dhe fitness qendra.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share