Kryetari i ASh-së Ziadin Sela në takim me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka pritur në takim kryetarin e Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Ziadin Sela.

Kryeministri Kurti e falënderoi kryetarin e Aleancës për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, Ziadin Sela për vizitën dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm.

Takimi është mbajtur në një atmosferë mjaft vëllazërore me ç’rast, Sela e ka uruar kryeministrin Kurti për detyrën e marrë dhe i ka uruar suksese në misionin e tij të shenjtë për të bërë ndryshimin e shumëpritur në shoqërinë e Kosovës.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share