Dënimi nga UEFA, Manchester City rrezikon të zbritet në kategorinë e katërt angleze

Mbrëmjen e së premtes, mësuam përmes një njoftimi për shtyp të UEFA-s se Manchester City do të privohet nga mundësia për të konkurruar në dy vitet e ardhshme në Kupat e Europës.

Gjithashtu qeveria më e lartë e futbollit e evropian i dënoi “Qytetarët” me një gjobë prej 30 milionë eurosh për shkak të shkeljes së Fair Play-t Financiar.

Mirëpo pas kësaj bombe të hedhur nga UEFA, telashet për City-n nuk kanë mbaruar këtu. Sipas asaj që raporton “The Indipendent”, City rrezikon të dënohet dhe nga Federata Angleze e Futbollit.

“Blutë” mund të dënohen me heqje pikësh në Premier League, por edhe të zbriten në kategorinë e katërt angleze.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share