Gostivar:Arrestohen tre shtetase nga Shqipëria për lëndë narkotike

Mbrëmë, rreth orës 01:10, policia e Gostivarit ka privuar nga liria tre shtetase nga Shqipëria L.Sh. 28, F.J. 20 dhe R.B. 36 vjeçe.

Gjatë kontrollit i kryer me urdhër gjyqësor në shtëpinë dhe hapësirat ndihmëse në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar, ku ka qenë e vendosur L.Sh., është gjetur marihuanë, grirëse metalike dhe peshore digjitale.

Shtetaset nga Shqipëria janë mbajtur në Stacionin Policor në Gostivar dhe pas zbradhjes së plotë të rastit ndaj tyre do të ketë parashtresa adekuate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share