Sipas këtij studimi ata që vozitin Mercedes dhe BMW janë më ‘Idiota’

‘Journal of International Psychology’ ka bërë një hulumtim në lidhje se si njerzit i shikojnë ata persona të cilët kanë vetura të markës Mercedes dhe BMW.

Sipas këtij studimi këta njerëz vlerësoheshin si të papjekur, kokëfortë.

Po ashtu me anë të këtij artikulli u argumentua se shoferët që vozisin llojin e këtyre veturave nuk ju japin përparësi kombësorëve.

Kurse rezultatet e këtij hulumtimi kanë dalur ndryshe për gratë, ku është vërtetuar se modeli i veturave që vozisin nuk ndikojnë në veprimet e tyre

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share