Numri i viktimave të ortekut masiv në Turqi rritet në 41

Numri i njerëzve të vrarë në dy ortekë madhorë që përfshinë një faqe mali në provincën lindore turke Van është ritur në 41, raportonin mediat vendase.

Grupet e shpëtimit gjetën tre trupa të tjerë të pajetë të enjten, ndërsa dhe disa njerëz të tjerë janë të humbur.

Trupat e fundit u gjetën në vendin ku goditi orteku i dytë që mori jetën e 36 njerëzve.

I pari kishte goditur një minibus në zonën Bahçesaray të martën dhe duket se orteku i dytë u stimulua nga lëvizjet e grupeve të kërkimit ditën tjetër, kur dhe u vra numri më i madh i njerëzve 33.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share