Filloi restaurimi i portës së Xhamisë së Sahatit

Institucioni Nacional Qendra për Konzervim, në Gostivar, filloi me realizimin e projektit restaurimin dhe sanimin e trashigimisë kulturore të portës së kompleksit të Xhamisë së Sahatit në Gostivar.

Ky proekt është prej programit vjetor të INQK Gostivar për vitin 2019, proekt ky i financuar nga ana e Ministrisë së Kulturës.

Punët në terren i realizon Enti për testim të materialeve dhe zhvillim të teknologjive të reja “SHKUP” A.D. SHKUP.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share