Arrestohet një mësimdhënës nga Gostivari, ka ngacmuar nxënësen në klasë

Dje rreth orës 18:20, 39 vjeçari nga një fshat i Gostivarit ka denoncuar në Polici që mësimdhënësi i moshës 54 vjeçare e ka ftuar në një klasë boshe të shkollës ,nxënësen e mitur duke e përqafuar dhe puthur, thuhet në raportin e DPB-së në Gostivar.
”Mësimdhënësi është thirrur dhe mbajtur në Stacionin Policor për procedurë të mëtejme, njoftuan nga Departamenti për Punë të Brendshme në Gostivar.
Nga atje njoftojnë se punohet në zbardhjen e rastit, por nuk japin detale se në cilën shkollë ka ndodhur rasti dhe për cilin person bëhet fjalë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share