Jep dorëheqje kryeministri i Ukrainës, Oleksiy Honcharuk

Kryetari i Qeverisë ukrainase Oleksiy Honcharuk dha dorëheqje nga funksioni.

“Erdha në pozicionin që ta përmbush programin e kryetarit. Ai për mua është shembull i transparencës dhe mirësjelljes. Që të mënjanohen dyshimet në respektimin dhe besimin që Qeveria i ka për kryetarin, jap dorëheqje”, shkroi Honcharuk në Fejsbuk.

Presidenti Volodomir Zelenski deklaroi se do ta shqyrtojë dorëheqjen e Honcharuk.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share