Vjedhje në një xhami në Gostivar

Dje  rreth orës 13.00, personi B.F. 62-vjeç nga Gostivari në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, ka denoncuar se në periudhë prej datë 25- dhjetor të vitit të kaluar, deri më datë 09-dhjetor të këtij muaji, persona të panjohur kanë vjedhur olluqet e ,,Kadër Xhamisë” me lokacion në rrugën ,,JNA” në Gostivar

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Departamenti për punë të brendshme-Gostivar dhe meren masat për zbardhjen e rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share