Main Menu

Provoni këtë recetë me hudhra që shëron një numër të madh sëmundjesh

Ky ilaç është i aftë të luftojë më shumë se 100 sëmundje për shkak të fuqisë anti-inflamatore që ka.

Ju mund të dyshoni në efikasitetin e saj, por nëse e provoni, nuk do të humbisni asgjë, vetëm sa forconi sistemin tuaj imunitar, transmeton portali arbresh.info.

Pritni 12 copë hudhra në katër pjesë dhe vendosni ato në një kavanoz xhami.

Hidhni një litër verë mbi hudhra dhe mbylleni mirë kavanozin. Lërëni të qëndrojë pranë dritares, mundësisht aty ku bien rrezet e diellit, për 2 javë.

Kavanozin tundeni 2 ose 3 herë në ditë.  Pas dy javësh mund ta përdorni.

Mënyra më e mirë e përdorimit është të konsumoni nga një lugë çaji tri herë në ditë për një muaj. Më pas pushoni gjashtë muaj dhe procesin mund ta përsërisni sërish.

Ky ilaç është gjithashtu me të vërtetë i mirë në nxitjen e metabolizmit tuaj dhe shkrirjen e yndyrës së tepërt.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share