Main Menu

Nëse nuk mund të hiqni dorë nga cigarja, hani këto ushqime

Një në 10 njerëz gjatë vitit vdesin nga kanceri në mushkëri, bëjnë të ditur shumë studime. Kjo sëmundje alarmante me siguri se më së shumti i kap njerëzit që pinë cigare. Edhe ata që nuk e pinë cigaren duhet ti pastrojnë mushkëritë me anë të këtyre ushqimeve.

1.Grejfrut
Konsumimi i këtij fruti së paku 4 herë në javë ndihmon mushkëritë në pastrim dhe lufton sëmundjen e kancerit.

2. Hudhra
Antioksidantët që i përmban hudhra pastrojnë mushkëritë nga tymi i cigares.

3. Uji
Së paku 8 gota ujë gjatë ditës duhet ti pini në mënyrë që të keni mushkëri të pastër.

4. Lëng të karotave
Preferohet që gjatë ditës së paku të pini 300 ml lën të karotave.

5. Lëng të ananasit
Ky lëng ju ndihmon për sistem të frymëmarrjes.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share