Zaev: Me aleatë të këtillë, ardhmëria e Maqedonisë është e garantuar

“Të mbrojtur, të sigurte dhe stabil marrim pjesë në të gjitha proceset globale demokratike të cilat botën e shpijnë përpara. Republika e Maqedonisë së Veriut është vendi i 30-të i NATO-s, kjo sjell prosperitet dhe një të ardhme të sigurte për të gjithë qytetarët tanë, për të gjithë fëmijët tanë”, ka shkruar në facebook, Zoran Zaev, kryeministër i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share