Main Menu

Ëmbëlsirë që përgatitet për 8 minuta

Përbërësit

2 biskota

2 biskota me kakao

PËR KREM

1 puding çokollate

2 luge te gjelles çokokrem

1 shllag krem

1.5 gota qumësht

PËR TI LAGUR BISKOTAT

1 gote qumësht

JASHTË PËR TA LYER

1 shllag krem

Hapat

1 Fillimisht fillojmë me përgatitjen e pudingut. Pudingut të ftohur ia shtojmë çokokrem, krem shllagun dhe e përziejmë me mikser.

2 E marrim një biskote dhe e lyejmë me glazurën e përgatitur pastaj e mbyllim me një biskote tjetër dhe e rendisim në tepsi.

3 Të gjitha biskotave ia aplikojmë mënyrën e njëjtë të lyerjes.

4 Pastaj e lyejmë në tere sipërfaqen me krem shllag dhe ia derdhim çokollatën me disa copëza të fëstëkut.

Ju bëftë mirë!

Share


(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share