Ndërpritet seanca gjyqësore për rastin “Reketi”, mjekët kontrollojnë Boki 13

Pauzë prej 20 minutave për seancën gjyqësore “Reketi”, ekipi i ndihmës së shpejtë do të kontrolloj dhe konstatoj nëse Boki 13 është në gjendje të mirë shëndetësore që të mund të mare pjesë në seancën e sotme gjyqësore e cila filloi me 45 minuta vonesë, pikërisht për shkak se Boki 13 u soll me vonesë nga burgu i Shutkës.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share