Rama falënderoi Maqedoninë për ndihmën e dhënë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama falënderoi të gjithë shtetet që ofruan ndihmë internacionale pas ngjarjeve të tërmetit kur humbën jetën 50 persona.

Në takim me ambasadorët e akredituar nga vendet që ofruan ndihmë materiale, financiare dhe kadrovike, Rama i falënderoi liderët e rajonit për ndihmën e dhënë.

“S’kam fjalë për të shpejtuar sa e rëndësishme ishte ajo përkrahje. Ishte brilante reagimi i Vuçiq dhe Zaev, të mos përmend vëllezërit tanë nga Kosova”, tha Rama.

Rama falënderoi SHBA-të, dhe vendet tjera evropiane, papën Francesko dhe Arabinë për përkrahjen e tyre.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share