Nuk pranojnë rinovimin, Tottenham humbet 3 titullarët në fund të sezonit

Tottenham rrezikon të humbas 3 titullarët kryesorë në fund të sezonit me parametra 0. Bëhet fjalë për dy mbrojtësit qendror, Toby Alderweireld dhe Vertongen si dhe mesfushorin Eriksen. Që të 3 lojtarët në fund të sezonit dalin si lojtarë të lirë pasi u përfundon kontrata dhe nuk kanë pranuar që të rinovojnë kontratën e tyre me Tottenham. Ofertat e rëndësishme që kanë ardhur në drejtim të tyre kanë bërë që lojtarët të mos pranojnë rinovimin.

Drejtuesit e klubit duket se nuk kanë ndjekur mënyrë e duhur për të mbajtur “xhevahirët”, e tyre dhe në këtë mënyrë nuk do të përfitojnë një lekë nga largimi I tyre. Që të 3 futbollistët janë titullarë kryesor në skuadër dhe sezonin e ri nuk do të jenë pjesë e skuadrës dhe në këtë mënyrë Tottenham humbet disa lojtarë të rëndësishëm.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share