Pamje shokuese nga Spitali Klinik i Tetovës: Pacienti shkon në kontroll me sopatë, sigurimi askund

Nuk janë të pakta rastet që ndodhin nëpër spitale në Maqedoninë e Veriut, shkruan InfoShqip.com

Ndërsa në redaksinë e InfoShqip sot ka aritur një video nga Spitali Klinik i Tetovës ku sipas pamjeve shihet një person i cili mban në dorë një sopatë duke ecur nëpër spital lirshëm.

Akoma nuk dihen arsyet që kanë çuar personin në fjalë të shfaqet me sopatë në spital dhe të frikësojë personelin mjekësor dhe pacientët e Spitalit Klinik në Tetovë.

Gnithashtu vlen të theksohet se akoma nuk ka reagime nga institucionet përkatëse për këtë rast.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share