Kasami: Rinia e Vrapçishtit i bashkohet familjes së madhe të BESËS

Sonte në selinë e Lëvizjes, një grup të rinjësh nga komuna e Vrapçishtit, të cilët kanë qenë pjesë e iniciativave qytetare, vendosën t’i bashkohen familjes së madhe të BESËS. I shoqëruar nga kryetari i Forumit Rinor, Liridon Useini, pritëm këtë grup të mrekullueshëm të rinjësh.

Mirë se erdhët në Forumin Rinor më aktiv dhe më të zëshëm në vend!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share