Përmbytet Anglia, njerëzit të mbyllur në qendra tregtare

Veriu dhe qendra e Anglisë është përfshirë nga përmbytje masive, duke sjellë evakuuimin e shumë njerëzve nga zonat e rrezikuara. Yorkshire dhe Midlands janë qytetet më të prekuara nga kjo situatë.

Banorët e 35 shtëpive janë evakuuar në Mansfield, pasi uji arriti nivele shumë të larta.

Disa prej qytetarëve janë bllokuar në qendra tregtare dhe lokale, duke e patur të pamundur të largohen prej andej për shkak të përmbytjeve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share